Markiser Upplands Väsby

Vi levererar och monterar!

Skräddarsydda solskydd

MÅTTANPASSAT OCH HÖGKVALITATIVT

Markiser kan användas till mycket. I fösta hand förknippar man markiser med fönstermarkiser och terrassmarkiser till uteplatsen, men det finns även andra varianter. Vi har utbudet och kompetensen för att leverera och montera markiser och andra solskydd som passar perfekt för ditt hem eller din arbetsplats.

Fönstermarkiser

Under de varma sommarmånaderna är fönstermarkiserna oumbärliga. De skyddar din inredning från solblekning, men framförallt ser de till att du får en behaglig temperatur inomhus. Du kan få dina fönstermarkiser med manuell hantering eller automatik, något som är praktiskt för dig med större fönsterpartier. 

markiser radhus

En annan fördel med markiser är att de har förmågan att ge huset en rejäl ansiktslyftning. Vi har ett brett utbud med markiser i många olika färger och format som passar alla typer av fastigheter. Tänk också på att fräscha markiser på huset bidrar till en värdeökning. Det kan alltså vara en ren vinstaffär att låta installera nytt.  

Terrassmarkiser

En stor terrassmarkis är perfekt för att skydda mot sol och stänk på din uteplats. Det finns både fristående varianter och modeller som monteras på vägg. Även i det här fallet går det att få markisen installerad med tillhörande motor. 

Vi har ett brett utbud där du enkelt hittar något som passar dina individuella behov. Vi levererar och monterar främst markiser hos kunder i norra Stockholmsregionen inklusive Upplands Väsby, men våra butiker finns i Vallentuna och Åkersberga, dit du är välkommen att titta på våra produkter på plats.

 

 

Beställ markiser av högsta kvalitet!